Åsarps Frikyrkoförsamling

Korsdraget - UV

Våren 2021

Nu när vi fått information om att det finns Corona smitta på skolan i Åsarp,
så ändrar vi mini-lägret.
Istället för att sova över från torsdag till söndag så ändrar vi det till 2 st dagar
utan övernattning, fredag och lördag och eftersom det pågår smittspårning
för barn som gått i fritids och klass 1-3 så höjer vi åldersgränsen för mini-lägret
till de som gått klass 4 och uppåt.

Vi har verkligen sett fram mot att kunna ha detta läger med övernattning men
det går inte motivera i nuläget.
Det blir nu alltså 2 dagar fredag och lördag.
Program på fredagen är:
Klockan 9 på morgonen samlas vi vid Korskyrkan med cykel.
Vi ska då cykla till Fivlered och vara hela ute hela dagen vid Lönnern, Räves.
Vi kommer att vara tillbaka till Åsarp, Korskyrkan klockan 18.
Program på lördagen:
Samling vid Sämsjöborg, Alboga klockan 10, under dagen kommer vi vara ute hela dagen.
Där kommer vi även att paddla kanot. Har ni flytvästar till barnen är bra om de är med vi har flytvästar till de som inte har.
Vi avslutar kl 20:00 och vill ni
Packning:
Kläder efter väder, badkläder och handduk, vatten, flaska, tallrik och bestick, mugg, solskyddsfaktor.
På fredagen cykel och cykelhjälm.
På lördag vi att ni föräldrar kör till och från Sämsjöborg, om ni inte kan lösa det, kontakta oss.
Adressen sök efter Sämsjöborg Equmeniakyrkan så hittar ni platsen.
För att vi ska känna oss säkra så gäller de rekommendationer som levt med nu i Corona tider.
Känner du dig sjuk stanna hemma, finns du med i smittspårningen gör Corona test.
Kostnaden för dessa dagar är 300 kr, har du betalat in 450 kr så kommer vi betala tillbaka 150 kr
För de barn som är anmälda och som inte kan/får vara så kommer betala tillbaka anmälningsavgiften.

Vi hoppas ni tycker detta är en okej lösning och ser fram emot ett riktigt läger nästa år.
Har du frågor ring:
Micael Lyreborg mob 0724 50 10 22
Jenny Karlsson mob 0708 10 64 43

För vem: Barn 9 - 13 år
När: Tisdagar mellan kl. 18.00 - 19.15 (om inte annat anges)
Eftersom vi är scouter är vi ute så ofta det går då vi bl.a. testar att laga mat över öppen eld och tälja med kniv, Man kan ha mycket kul inne också, mysiga patrullkvällar, pyssel, och tokiga programkvällar. Och varje sommar åker vi på UV-läger tillsammans

Frågor?
Micael Lyreborg 0724-50 10 22